Still ditt spørsmål til Ernæringspodden her og vinn premie

Sound CloudTirsdag 7.november lanseres Ernæringspodden. Ernæringspodden er en podcast fra TINE der vi diskuterer hverdagsutfordringer som mange av oss møter både med tanke på aktivitet og trening, mat og kosthold, og balanse mellom disse. Vi håper at vi med å løfte frem våre utfordringer kan være med på å skape litt inspirasjon, til å både få til å spise litt sunnere og være litt mer aktiv.

Panelet i Ernæringspodden er består av hverdagsdamene Hege Rognlien og Mimmi Granli og meg. Hege er trebarnsmor og opplever tidsklemma på kroppen, mens Mimmi er aleneboer i byen med en liten søt hund, og opplever sine utfordringer med å få tid til alt hun burde gjøre. Jeg er fagpersonen i panelet og den som skal bidra til å løse noen av hverdagsutfordringene

I hver episode av podcasten skal vi ha en fast spalte som heter «Ukens spørsmål». Her ønsker vi spørsmål fra deg som lytter om dine hverdagsutfordringer om mat og kosthold, trening eller aktivitet. Skriv inn ditt spørsmål i kommentarfeltet under og en heldig vinner får sitt spørsmål lest opp og besvart i første episode av Ernæringspodden og får en fin premie i posten.

NB! Lytt til oss og last oss ned fra Sound Cloud, iTunes og GooglePlay. Vi høres! 🙂

4 kommentarer om “Still ditt spørsmål til Ernæringspodden her og vinn premie

  1. Har dere noen helt konkrete endringer en kan gjøre i kostholdet for å bli sunnere?

    Eller noen gode tips til sunne mellommåltider og lunsj?

    Liker

  2. Hei! Så spennende og lærerik podcast dette blir! Har ett spørsmål; Hvordan kan jeg finne ut hvor stor porsjon jeg trenger? Føler det er så lett å spise for mye og skulle ønske jeg visste hvor mye jeg faktisk trenger. Intuitive eating er jo en diskutert «diett», men tenker at om jeg er blitt vant til store mengder vil ikke dette fungere.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s