
Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Her kan det meste brukes, så prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt! Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.
Forslag til hva du trenger:
400 g medisterpølse eller annet restekjøtt fra julen
2 stk gulrøtter
4 stk poteter
200 g kålrot
1 stk løk
1 ss smør
½ ts salt
¼ ts pepper
Slik gjør du det:
- Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1×1 cm. Grovhakk løk.
- Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
- De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
Oppskriften er hentet fra TINE Kjøkken
En kommentar om “Pytt i panne av julens godsaker”