
En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks og knasende grønnsaker. Perfekt start på det nye året!
Dette trenger du til fire porsjoner:
600 g laksefilet
1 ts finrevet frisk ingefær
1 ss smør/olje
1 ss soyasaus
2 stk hjertesalat
150 g sukkererter
½ stk agurk
1 stk mango
4 stk tortillalefser
en dæsj lettrømme
Slik gjør du det:
Del laks i biter og stek raskt i en varm panne med finrevet ingefær og smør til gyllen og akkurat gjennomstekt. Vend inn soyasaus.
Finsnitt salat og del sukkererter og agurk i strimler. Skjær mangokjøttet fra steinen, del i biter og skjær løs fra skallet.
Fyll hver tortillalefse med salat, mango, sukkerter, agurk og laks og topp med lettrømme. Server med sitronbåter til og nyt 🙂
Tips:
Du kan gjerne bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. paprika og løk, men da kan de raskt stekes sammen med laksen for en ende bedre smak. Tortillalefser kan fylles med mye forskjellig. Bytt gjerne ut stekt laks med røkelaks, eller fyll den med grillet kylling sammen med grønnsakene.