Frokost-is til late feriedager

Is til frokost? Ja, du leste riktig. Bruk ti minutter kvelden før, bland yoghurt, müsli og bær sammen og frys ned. Så kan du starte dagen med et morgenbad og is til frokost.

Dette trenger du for å lage 12 frokost-is:
500 g yoghurt, bruk din favoritt
3 dl müsli
2 dl friske bær, f. eks. bringebær og blåbær

Slik gjør du det:
Bland yoghurt, müsli og bær og fyll i isformene. Stikk pinner i og frys over natten. Ta isen ut 10 minutter før servering. Press ispinnene ut av formene og server. Om det er vanskelig å få ispinnene ut av formene, hjelper det å skylde plasten raskt under varmt vann eller varme opp formene mellom hendene.

Du får kjøpt isformer i kjøkkenbutikker, men du kan også bruke små, rene yoghurtbeger eller plastkopper. Fyll i yoghurtmassen og stikk en skje nedi før du fryser dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s