
Denne salaten kan gjerne serveres som lunsj- eller middagsrett. Nøttene og det salte kjøttet gir en nydelig smak sammen med cottage cheese og den friske dressingen laget av sitronolje og basamicoeddik.
Dette trenger du:
500 g brokkoli
100 g chorizo (ev. god spekeskinke)
3 dl cottage cheese
1 dl pistasjenøtter (eller pekannøtter)
Slik gjør du det:
Skjær pølse i strimler og sprøstek i tørr panne hvis du bruker chorizo. La fettet renne av på håndkledepapir. Avkjøl.
Kok buketter av brokkoli i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Avkjøl raskt i kaldt vann.
Anrett brokkoli, cottage cheese, chorizo (eller skinke) og nøtter pent på fat.
Ringle litt olivenolje blandet med sitronsaft og balsamico eddik over. Server gjerne godt brød til.
Dette så fantastisk ut. Skal prøves 🙂
LikerLiker
Så hyggelig å høre May-Linn! Håper det smaker😋
LikerLiker