Salat med cottage cheese

Denne salaten kan gjerne servers som lunsj- eller middagsrett. Nøttene og det salte kjøttet gir nydelig smak sammen med cottage cheese og den friske dressingen laget av sitronolje og basamicoeddik.

Dette trenger du:
500 g brokkoli
100 g chorizo (ev. god spekeskinke)
3 dl cottage cheese
1 dl pistasjenøtter (eller pekannøtter)

Slik gjør du det:
Skjær pølse i strimler og sprøstek i tørr panne hvis du bruker chorizo. La fettet renne av på håndkledepapir. Avkjøl.
Kok buketter av brokkoli i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Avkjøl raskt i kaldt vann.
Anrett brokkoli, cottage cheese, chorizo (eller skinke) og nøtter pent på fat.
Ringle litt olivenolje blandet med sitronsaft og balsamico eddik over. Server gjerne godt brød til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s