Pytt i panne av julens godsaker

Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Her kan det meste brukes, så prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt! Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

Forslag til hva du trenger:
400 g medisterpølse eller annet restekjøtt fra julen
2 stk gulrøtter
4 stk poteter
200 g kålrot
1 stk løk
1 ss smør
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det:

  1. Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1×1 cm. Grovhakk løk.
  2. Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
  3. De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

Oppskriften er hentet fra TINE Kjøkken


Posted

in

by

Comments

Ett svar til «Pytt i panne av julens godsaker»

  1. Slik kan du bruke opp rester av julematen avatar

    […] og rømmedressing, pekingribbe med kinesiske pannekaker eller kjøttpai med julesmak, ribbetaco, pytt-i-panne, reste-juletapas, reste-suppe eller reste-omelett – bruk fantasien! Se oppskrifter lengre ned […]

    Liker

Legg igjen et svar til Slik kan du bruke opp rester av julematen Avbryt svar