Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Her kan det meste brukes, så prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt! Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.
Forslag til hva du trenger:
400 g medisterpølse eller annet restekjøtt fra julen
2 stk gulrøtter
4 stk poteter
200 g kålrot
1 stk løk
1 ss smør
½ ts salt
¼ ts pepper
Slik gjør du det:
- Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1×1 cm. Grovhakk løk.
- Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
- De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
Oppskriften er hentet fra TINE Kjøkken

Legg igjen et svar til Slik kan du bruke opp rester av julematen Avbryt svar